Steun ons

En ontvang gratis het boek 'Onder de indruk van jou'

Draagt u of uw bedrijf NLNet een warm hart toe? Wilt u ons financieel ondersteunen? Dan stellen we dat uiteraard zeer op prijs. Als sponsor ontvangt uw gratis het boek Onder de indruk van jou, een prachtig boek waarin mensen openhartig hun ervaringen met lymfoedeem en lipoedeem delen. 

Als particulier:

Heeft u als particulier de wens om NLNet structureel te steunen? Wilt u zich dan opgeven als lid. Zie bij Word lid. Bij het lidmaatschap kunt u kiezen voor een hoger bedrag dan het standaard bedrag. Bij het lidmaatschap houden wij u op de hoogte van allerlei ontwikkelingen.

Als bedrijf:

NLNet heeft haar sponsorbeleid kort samengevat in een leaflet. Afhankelijk van de categorie van sponsoring is er een interessante tegenprestatie. NLNet wil graag haar visie en doelen en de mogelijkheden tot sponsoring toelichten in een persoonlijk gesprek. Klik hier voor de leaflet met sponsormogelijkheden. 

NLNet onderschrijft de Gedragscode Fondsenwerving van Patiëntenfederatie Nederland en past deze toe.

Voor nadere informatie over sponsoren en/of een persoonlijk gesprek kunt u onderstaande gegevens insturen. Wij nemen dan snel contact met u op.

sidebar_image

Informatie over lymfoedeem vind je bij NLNet.