Steun ons

Steun ons

Doe mee

Doe mee en meld u aan als donateur.
Doe mee en meld u aan als vrijwilliger.

Wat zijn de voordelen van meedoen?

Tijdschrift

Twee keer per jaar, in februari en september valt ons mooie en informatieve tijdschrift Lymfologica bij u in de brievenbus.

Symposium

Een keer per twee jaar is er een symposium waar u voor een vriendenprijsje heen kunt. Daar zijn deskundige sprekers aan wie u ook vragen kunt stellen en er zijn workshops waar je dieper op een onderwerp in kunt gaan. Het plezierige is dat daar anderen zijn met oedeem, mensen met wie u gemakkelijk een praatje kunt aanknopen. Vriendschappen worden gesloten en virtuele bekenden zien elkaar in levende lijve.

Supportgroep bijeenkomsten

In alle provincies worden supportgroep bijeenkomsten georganiseerd onder verantwoordelijkheid van deskundige professionals. Het programma komt zo veel mogelijk tegemoet aan de wensen van deelnemers. Regionale deskundigen leveren een bijdrage aan deze avonden.

Ook hier kan contact met anderen met lymfoedeem of lipoedeem worden gelegd. Partners kunnen elkaar eveneens ontmoeten.

U bent op deze bijeenkomsten van harte welkom

Symposium en supportgroep bijeenkomsten worden aangekondigd op de website en in Lymfologica. Zie voor actuele informatie de agenda.

Forum

Forum, de marktplaats op internet waar u vragen aan anderen kunt stellen, of juist beantwoorden. Waar je tips en trics kunt uitwisselen en nog veel meer. Na registratie bent u er helemaal klaar voor!

Cursussen zelfmanagement

Cursussen zelfmanagement willen we in de toekomst regionaal gaan aanbieden. In een serie van 5 of 6 avonden leert u uw oedeem zo veel mogelijk onder controle te houden. Minder vaak of helemaal niet meer naar de therapeut, een heerlijk idee.

De docenten zijn speciaal opgeleid om deze cursus te mogen geven.

Aan de cursus zijn uiteraard kosten verbonden. Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus, raadpleegt u daarvoor uw polis.

Uiteraard krijgt u als donateur weer een leuke bijdrage in de kosten.

Cursus plaats, data, kosten en korting zullen te zijner tijd worden vermeld in de agenda.

Laatst bijgewerkt: 15 juni 2016