Nieuws
28 december 2017
Meer informatie over ILF Patiëntendag op SS Rotterdam 9 juni 2018

ILF Patiëntendag 9 juni 2018 op de SS Rotterdam

2018 wordt voor NLNet een bijzonder jaar. Van 6 tot en met 9 juni komen veel mensen van over de hele wereld  die met lymfoedeem of lipoedeem te maken hebben naar Rotterdam om het internationale ILF congres mee te maken op het schip SS Rotterdam. De vierde dag van dit bijzondere congres, dus zaterdag 9 juni, staat het programma in het teken van de patiënt. Er is een kinder- en een jeugdprogramma en op vele manieren zullen patiënten aan sessies kunnen deelnemen. Op die manier zullen o.a. de resultaten van de bijeenkomsten van de voorgaande dagen aan patiënten worden voorgelegd. Het wordt dus een bijzondere Patiëntendag op een bijzondere locatie, die niet te vergelijken zal zijn met hoe congressen meestal verlopen. Het is een internationaal congres waar Engels de voertaal zal zijn. Maar op deze patiënten dag zal grotendeels ook Nederlands worden gesproken of voor vertaling worden gezorgd.

Toegangskaarten

Het bestuur van NLNet vindt dat onze patiënten in grote getale moeten kunnen deelnemen. Daarom heeft NLNet er voor gezorgd dat 100 van onze patiënt/leden tegen een sterk gereduceerde prijs aanwezig kunnen zijn. NLNet heeft voor patiënten die lid zijn van NLNet voor de Patiëntendag op 9 juni a.s. 100 toegangskaarten ingekocht en stelt deze beschikbaar voor de gereduceerde prijs van € 30,-- per bij NLNet geregistreerd patiënt/lid (in plaats van de reguliere prijs ad. € 70,00).  Daarbij geldt: OP = OP, waarbij geen verdere rechten kunnen worden ontleend.

Voor de aanvraag van de toegangskaarten voor de gereduceerde prijs geldt de volgende aanpak: Op een nader te bepalen datum in  januari/februari 2018, zullen al onze geregistreerde patiënt/leden een brief ontvangen waarin de aanvraagprocedure via NLNet wordt bekendgemaakt. Dat dient te worden afgewacht. In dezelfde brief wordt uitgelegd hoe de procedure van de toegangskaarten voor begeleiders, ouders en overige patiënten (€ 70,00 per stuk inclusief lunch) en kinderen (gratis tot 18 jaar) wordt geregeld. Deze laatste toegangskaarten dienen via een speciale ILF website door uzelf  te worden besteld.

Bent u nog geen patiënt/lid dan kunt u zich vanzelfsprekend aanmelden als nieuw lid. Dat kan via de website www.lymfoedeem.nl. Ook dan maakt u kans op een toegangskaart met gereduceerd tarief.

Aan het programma voor het congres en ook aan dat van de Patiëntendag wordt op dit moment nog hard gewerkt, maar zal zeker tijdig in het voorjaar via de media bekend worden gemaakt. De houders van onze reductiekaarten krijgen te zijner tijd zelf van NLNet bericht.

NLNet hoopt dat vele leden aan het congres zullen deelnemen en vooral dat veel patiënten gebruik zullen maken van deze voor hen georganiseerde kortingsregeling.

Voor nu: hartelijke groet en tot ziens op het ILF congres in Rotterdam!

sidebar_image_2

Altijd goed
op de hoogte