Agenda

Supportgroepochtend Overijssel/Gelderland/Flevoland

Op zaterdag 16 september 2017 vindt er een gezamenlijke bijeenkomst plaats van de regio's Overijssel, Gelderland en Flevoland in het Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. De dag duurt van 10.00 tot 13.30 uur (incl. lunch) en zal als thema hebben: Oedeem en werk/re-integratie.

Het meekrijgen van aangeboren imperfecties of blijvende lichamelijke gevolgen na behandelingen bij een ziekte en/of na trauma vragen vooral om aanpassingen van het 'normale' leven. Het lastige van dit alles is dat er meestal een soort van 'normaal leven' aan vooraf is gegaan. Een gevleugeld gezegde is: ik wil me weer 'de oude' voelen. Je wilt graag terug naar het oude vertrouwde gevoel van: hier herken ik me mijzelf weer. Maar is dat eigenlijk wel mogelijk? En hoe doe je dat dan?


Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee en spreken we samen met deskundigen en ervaringsdeskundigen over de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot verder gaan met uw leven en verder gaan met uw werk in combinatie met uw beperking. Moest u veel veranderen en hoe deed u dat dan en welke hulp kreeg u daarbij of had u kunnen gebruiken?

 

Programma:

10.00 uur  Ontvangst met koffie/thee

10.30 uur  Welkom en laatste nieuws vanuit NLNet

10.40 uur  Een ervaringsdeskundige met lymfoedeem vertelt

10.55 uur  Een ervaringsdeskundige met lipoedeem vertelt

11.10 uur  Een psychosociaal therapeut vertelt en geeft handvatten

11.25 uur  Korte break

11.30 uur  UWV-deskundige de heer G. Breuker vertelt en gaat in op uw vragen

12.15 uur  Break, in gesprek met elkaar

12.30 uur  Lunch met roulerende sprekers/ervaringsdeskundigen bij u aan tafel

13.30 uur  Afsluiting

 

Wij hopen u te zien op 16 september. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 13 september a.s. door een mail te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 7,00 (dit is incl. koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis (en ontvangt u ook nog het mooie boek 'Onder de inDRUK van jou' met 28 portretten van lymf- en lipoedeempatiënten gratis).

 

Vriendelijke groet namens de NLNet Supportgroepen Overijssel, Gelderland en Flevoland,

Rieky van Elk, Gerda Uilhoorn, Bertine Tieberink, Maya Mickers, Esther Visschers, Amanda van Niel, Petra Kwakman en Kitty Veen