Agenda

Supportgroepochtend Noord-Brabant/Zeeland/Zuid-Holland

Op zaterdag 6 mei 2017 vindt bij Ontmoetingscentrum De Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom een supportgroepbijeenkomst plaats. We pakken het iets groter aan en organiseren deze bijeenkomst met drie regio's: Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De dag heeft als thema: Laten we het eens hebben over re-integratie op de arbeidsmarkt.

De locatie is per auto bereikbaar en u kunt voor de locatie, betaald, parkeren. U kunt vrij parkeren op de Korneel Slootmansingel tussen Ravelijn en het park. Van hieruit is het 3 minuten lopen. Ook is de locatie te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Programma:

Laten we het eens hebben over re-integratie op de arbeidsmarkt. Want laten we wel zijn, dit is niet altijd gemakkelijk als je lymfoedeem en /of lipoedeem hebt. Soms hebben we te maken met vooroordelen, beperkingen, omstandigheden, noem maar op. Hoe kunnen we hier eigenlijk het beste mee omgaan, hoe doet een ander dit, zijn er tips en trics?  Laten we het er eens over hebben met elkaar! We kunnen leren, praten en ontmoeten (en ondertussen eten we ook nog iets lekkers!).

 

Hoe ziet de dag eruit?

09.00 uur - 9.30 uur                : Ontvangst met koffie en thee

09.30 uur – 9.45 uur               : Welkom

09.45 uur – 10.15 uur             : Duet tussen deskundigen

10.15 uur – 10.30 uur             : Pauze

10.30 uur – 12.00 uur             : Rond de tafel

12.00 uur -  13.00 uur            : Napraten en einde

 

Wij hopen u te zien op zaterdag 6 mei a.s.. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot zaterdag 29 april a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom.  De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 7,00 euro (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis!

 

Met vriendelijke groet,

NLNet Supportgroepen van de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant

Cee Visser, Anouk de Waal en Miranda Seelen