Agenda

Supportgroepbijeenkomst Noord-Holland

Op zaterdag 11 november 2017 vindt in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar de supportgroepbijeenkomst plaats van de regio Noord-Holland. Het thema van deze ochtend is: De basis(behoefte) rondom lipoedeem en/of lymoedeem. Deze ochtend start om 10.00 uur en zal duren tot 14.30 uur. Parkeren rondom de locatie is gratis. Voor meer informatie over de locatie: www.thuisinoverdie.nl.

Na de vorige bijeenkomst heeft de supportgroep Noord-Holland op basis van de evaluaties een nieuwe interessant programma samengesteld. 

Zo komt er een diëtise vertellen over voeding bij lymfoedeem en lipoedeem. Is er een presentatie van huidtherapeuten over de behandeling bij lymfoedeem en lipoedeem en vertellen zij alles over compressie en zelfmanagement. Na de lunch is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Neem je beste tip mee en deel die met de rest! Je kunt hierbij denken aan een tip over compressie, wondverzorging of het dagelijks leven in het algemeen. Dit wordt een interactief uurtje waarbij veel ervaringen worden uitgewisseld.

Programma:

09.30 uur  Ontvangst met koffie en thee

10.00 uur  Welkom door de supportgroep, informatie en presentatie over NLNet

10.15 uur  Diëtiste Esther over voeding bij lymfoedeem en lipoedeem, ruimte voor vragen

11.15 uur  Behandelingen, compressie en zelfmanagement door huidtherapeuten Manon en Judith

12.15 uur  Lunch

13.00 uur  Ervaringen delen: tips & tricks, neem je beste tips mee!

14.00 uur  Afsluiting, evaluatie

14.30 uur  Einde

 

Wij hopen u te zien op 11 november 2017. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 3 november a.s. door een mail te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 7,00 (dit is incl. koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis (en ontvangt u ook nog het mooie boek 'Onder de inDRUK van jou' met 28 portretten van lymf- en lipoedeempatiënten gratis).

Let op: er kunnen maximaal 40 mensen deelnemen aan de bijeenkomst, dus meld u snel aan! 

 

Vriendelijke groet namens de NLNet Supportgroep Noord-Holland,

Manon Buis, Judith Doodeman, Mieke Menting en Barbara Boots