Agenda

Supportgroepavond Zuid-Holland

 

Op zaterdag 25 maart 2017 vindt bij Woonzorgcentrum De Meander, Boslaan 1 in Nieuwerkerk aan de IJssel de supportgroepbijeenkomst plaats van de regio Zuid-Holland. De avond heeft als thema: Lymf- en/of lipoedeem en de match op meedoen. Het woonzorgcentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeerplaats.

 

Programma:

Deze bijeenkomst staat in het teken van lymf- en/of lipoedeem en het willen en kunnen meedraaien in de samenleving in de breedste zin van het woord.

De match op meedoen heeft betrekking op het samen vinden van een match tussen meedoen en leven met een beperking die dat zou kunnen belemmeren. En hoe je daar dan mee om kan gaan.

Sleutelwoorden voor de bijeenkomst zijn o.a.: luchtig, praktisch, gezellig, willen, kunnen, proberen, ervaringen uitwisselen, samen, delen en hoe om te gaan als het anders loopt.

Er is mogelijkheid om tijdens lotgenotencontact samen met elkaar te delen hoe je meedoet, waaraan je meedoet, wat het oplevert, waar je tegenaan loopt en hoe je daarmee omgaat.

Alles onder het genot van gezellig samen zijn, koffie, thee en een lekkere versnapering.

 

Tijd:

18.30 uur  Inloop en ontvangst met koffie en thee

19.00 uur  Welkom door NLNet en uitleg thema

19.15 uur  Thema-tijd

20.45 uur  Tijd voor vragen, evaluatie

21.00 uur  Afsluiting

 

Aanmelden:

Wij hopen u te zien op 25 maart! Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 22 maart a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 7,00 euro (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis!

Meld u snel aan, want wij kunnen maximaal 25 gasten ontvangen.

 

NLNet Supportgroep Zuid-Holland,

Renske Bertz, Lucille Jordan, Kimberley de Jong en Cee Visser.