Agenda

Supportgroepavond Noord-Holland

Op dinsdagavond 13 juni a.s. vindt in Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar de supportgroepavond plaats van de regio Noord-Holland. De avond heeft als thema: Interactieve communicatie. Het parkeren bij de locatie is gratis (www.thuisinoverdie.nl).

De supportgroep Noord-Holland bestaat sinds dit jaar compleet uit nieuwe vrijwilligers. Wat bij ons hoog in het vaandel staat is communicatie tussen de leden van NLNet en wij als supportgroep. Wij hebben de hulp ingeroepen van een expert op dit gebied die op een ludieke manier ons wegwijs maakt in communicatieland.

Programma:
We hebben een interactieve communicatie workshop. De workshop staat onder leiding van Ron Wolters. Hij is presentator, energizer en improvisator. We gaan niet luisteren naar een verhaal maar leuke uitdagende dingen doen. Denk daarbij aan spellen, die steeds iets zeggen over de manier van communiceren en samenwerken. Er is veel interactie. Deze avond verbindt, verrast en haalt het vrolijkste naar boven. Er wordt gecreëerd, gezongen, gespeeld en gequizd. Het is spannend om te doen, maar bovenal ontspannend, vrolijk, leerzaam en respectvol. Kom, geniet, voel je vrij en leer dat acceptatie en communicatie hand in hand gaan!

Tijd:

19.15 uur: Inloop en ontvangst met koffie en thee

19.30 uur: Welkom door leden van Supportgroep Noord-Holland van NLNet

19.45 uur: Interactieve communicatie workshop door Ron Wolters

21.15 uur: Tijd voor vragen, evaluatie

21.45 uur: Afsluiting

Meld u snel aan, want we kunnen maximaal 40 personen ontvangen. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 7 juni a.s door het sturen van een mail naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van: naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, mailadres en het aantal personen waarmee u komt. Ook wanneer u geen lid bent van NLNet bent u van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, van niet-leden vragen wij een bijdrage van € 7,00 (inclusief consumpties, contante betaling). Wanneer u echter besluit op deze avond lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis.

Wij hopen u te zien op dinsdag 13 juni!

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 11 november 2017: van 10.00 tot 14.00 uur 2e bijeenkomst supportgroep. 

Met hartelijke groet,

Namens NLNet - Supportgroep Noord-Holland,

Manon Buis, Judith Doodeman, Mieke Menting en Barbara Melchior-Boots.