Agenda

Supportgroepavond Friesland

Op donderdag 30 maart 2017 vindt in Ziekenhuis Nij Smellinghe, Compagnonsplein 1, 9202 NN Drachten, de supportgroepavond plaats van de regio Friesland. De avond heeft als thema: Regie op re-integratie. 

Er is een parkeerterrein aanwezig, u ontvangt een uitrijdkaart van ons.

Leven met een chronische aandoening of ziekte vereist aanpassingen. Hoe ga je om met deze veranderingen en hoe bewaak je de energiebalans tussen werk en privé? Hoe zorg je ervoor dat wat je doet leuk is en leuk blijft? Of het nu gaat om betaald of onbetaald werk of andere activiteiten, het is belangrijk om je grenzen te (her)kennen zodat er voldoende energie overblijft voor alle andere dingen in het leven die voor jou belangrijk zijn.

 

Programma:

19.00 uur       Ontvangst met koffie/thee

19.30 uur       Welkom door NLNet

19.40 uur       Meintje Haringsma en Manja van Meerlo zijn beide ervaringsdeskundigen en delen hun persoonlijke verhaal over werken en leven met een chronische aandoening.

20.05 uur        Re-integratiecoach en ervaringsdeskundige José Provoost zal o.a. spreken over hoe je regie houdt in je leven en je werk als je een chronische aandoening hebt.

20.30 uur         Pauze en uitwisselen van ervaringen

21.00 uur         Vervolg programma en gelegenheid tot het bespreken van vragen en tips

21.45 uur         Afsluiting

 

We hopen u te zien op 30 maart.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 25 maart a.s door het sturen van een mail naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van:

Naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, mailadres en het aantal personen waarmee u komt.

Ook wanneer u geen lid bent van NLNet bent u van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, van niet-leden vragen wij een bijdrage van € 7,00 (inclusief consumpties, contante betaling). Wanneer u echter besluit op deze avond lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis.

 

Met hartelijke groet,

NLNet Supportgroep Friesland

Anthea Molenaar, Grietje Otten, Manja van Meerloo, Nancy van As, Josine van der Meulen en Irene Zonderland