Agenda
17 april 2018
Supportgroepavond Friesland in Joure

Op dinsdag 17 april 2018 vindt bij ’t Haske, Vegilinsweg 20, 8501 BA Joure de supportgroepbijeenkomst plaats van de regio Friesland. De dag heeft als thema: Reizen en vakantie. Waar kun je rekening mee houden en welke tips kunnen we elkaar geven? 

Onze locatie, ’t Haske, ligt aan de rand van Joure en heeft ruim voldoende parkeerruimte.

Programma: Het thema van deze avond is reizen en vakantie.

Iedereen wil graag goed voorbereid en met een vertrouwd gevoel op reis gaan! Of het nu om een zakelijke trip of om een heerlijke vakantie gaat, dat maakt niet uit. Als je lymfoedeem of lipoedeem hebt, is het niet altijd vanzelfsprekend dat je onbekommerd je koffer pakt en de deur achter je dicht doet. Kan en wil ik wel gaan vliegen? Hoe gaat het in de warmte? Kan ik gaan zwemmen en hoe doe ik dat dan met de kousen? Dit soort vragen kan allemaal door je hoofd gaan.

We delen graag ervaringen met jullie en zijn ook benieuwd naar tips die jullie kunnen geven. Welke ervaringen heb jij? Kom luisteren en delen!

19.30 uur Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur Welkom door een van onze supportgroepvrijwilligers en een korte uitleg over NLNet

20.15 uur Een van onze ervaringsdeskundigen vertelt over haar ervaringen met (verre) reizen

20.45 uur Pauze met koffie en thee

21.00 uur Delen van ervaringen, tips, tops

21.45 uur Korte evaluatie en afsluiting

Aanmelden:

Wij hopen je te zien op dinsdag 17 april. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 12 april a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van je naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee je komt. Wanneer je geen lid bent van NLNet bent je ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van €7 (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer je echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor jou gratis!