Agenda
15 februari 2018
Reizend NLNet Lotgenotencafé in IJsselstein

Op donderdagavond 15 februari 2018 vindt bij Fysiotherapiepraktijk De Verademing aan de Poortdijk 34B in IJsselstein het Reizend NLNet Lotgenotencafé plaats, dit keer georganiseerd door de regio Utrecht. De avond staat volledig in het teken van het met lotgenoten praten over alles waar je als lymfoedeem- of lipoedeempatiënt tegenaan loopt.

Rondom de locatie kan gratis geparkeerd worden. De praktijk bevindt zich aan een fietspad, navigatie kunt u instellen op Frankrijkstraat. De praktijk ligt op slechts een paar minuten lopen van de tramhalte de Hooghe Waerd.

Programma:

Hoe het is om te leven met een aandoening als lymfoedeem of lipoedeem wordt vaak alleen begrepen door mensen die hetzelfde meemaken: lotgenoten dus. NLNet organiseert avonden waarbij je in een gezellig sfeer met elkaar van gedachten kunt wisselen over bijvoorbeeld behandelmethodes, waar je in de buurt het beste steunkousen kunt laten aanmeten, waar je terecht kunt voor kleding, waar je het beste kunt sporten, enz. Maar ook gewoon met elkaar praten over hoe je omgaat met je chronische aandoening en wat dat met je doet.

Tijden:

19.30 uur  Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers

19.45 uur  Welkom door NLNet en De Verademing

20.00 uur  Presentatie door een lotgenoot

20.15 uur  Onder het genot van een kopje koffie of thee gesprekken met lotgenoten

                    Er is een aparte lymfoedeemgroep en een aparte lipoedeemgroep

21.15 uur  Tijd voor vragen, evaluatie

21.30 uur  Afsluiting

Wij hopen u te zien op 15 februari a.s.. Aanmelden voor dit Lotgenotencafé kan tot 13 februari a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt en of u lymfoedeem- of lipoedeempatiënt bent. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 7,00 euro (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis en ontvangt u ook nog eens het boek ‘Onder de inDRUK van jou’ gratis!

Ten slotte: om de avond aan uw verwachtingen te laten voldoen, vragen wij of u bij uw aanmelding aan wilt geven welk onderwerp volgens u in ieder geval aan de orde moet komen tijdens deze avond.

Hartelijke groeten, NLNet Supportgroep Utrecht