Agenda
26 mei 2018
Reizend NLNet Lotgenotencafé in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zaterdagochtend 26 mei 2018 vindt bij Huidcare Huid- en Oedeemtherapie aan de Witte de Withstraat 57 in Hendrik-Ido-Ambacht het Reizend NLNet Lotgenotencafé plaats, dit keer georganiseerd door de regio Zuid-Holland. Deze ochtend staat volledig in het teken van het met lotgenoten praten over alles waar je als lymfoedeem- of lipoedeempatiënt tegenaan loopt.

Rondom de locatie kan gratis geparkeerd worden. Voor openbaar vervoer kunt u gebruik maken van Bus 88: rijdt vanaf Dordrecht CS of Bus 92 rijdt vanaf Rotterdam Zuidplein. Beide bussen stoppen op halte H.I.Ambacht Banckertplein, vanaf daar is het 1 minuut lopen.

Programma:

Hoe het is om te leven met een aandoening als lymfoedeem of lipoedeem wordt vaak alleen begrepen door mensen die hetzelfde meemaken: lotgenoten dus. NLNet organiseert bijeenkomsten waarbij je in een gezellig sfeer met elkaar van gedachten kunt wisselen over bijvoorbeeld behandelmethodes, waar je in de buurt het beste steunkousen kunt laten aanmeten, waar je terecht kunt voor kleding, waar je het beste kunt sporten, enz. Maar ook gewoon met elkaar praten over hoe je omgaat met je chronische aandoening en wat dat met je doet.

Tijden:

10.00 uur  Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers

10.15 uur  Welkom door NLNet en Huidcare

10.30 uur  Presentatie door een lotgenoot

10.45 uur  Onder het genot van een kopje koffie of thee gesprekken met lotgenoten

                    Er is een aparte lymfoedeemgroep en een aparte lipoedeemgroep

11.45 uur  Tijd voor vragen, evaluatie

12.00 uur  Afsluiting

Wij hopen u te zien op 26 mei a.s.. Aanmelden voor dit Lotgenotencafé kan tot 24 mei a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt en of u lymfoedeem- of lipoedeempatiënt bent. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 7,00 euro (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis en ontvangt u ook nog eens het boek ‘Onder de inDRUK van jou’ gratis!

Ten slotte: om de bijeenkomst aan uw verwachtingen te laten voldoen, vragen wij of u bij uw aanmelding aan wilt geven welk onderwerp volgens u in ieder geval aan de orde moet komen tijdens deze avond.

Hartelijke groeten, NLNet Supportgroep Zuid-Holland