Agenda
20 maart 2018
Lotgenotencafé Groningen/Drenthe

Op dinsdag 20 maart 2018 vindt op de nieuwe locatie van het Hamelhuys aan de Johan de Wittstraat 15 in Groningen een Lotgenotencafé plaats voor mensen met lymfoedeem en/of lipoedeem. De Johan de Wittstraat bevindt zich in de buurt De Hoogte in Groningen. In de buurt kan op dinsdagavond gratis geparkeerd worden. Openbaar vervoer: vanaf Groningen Hoofdstation kunt u met de stoptrein naar Station Noord reizen. Dan loopt u nog ongeveer 350 meter naar de Johan de Wittstraat. Met de bus kunt u de Johan de Wittstraat bereiken door op het hoofdstation lijn 1 P + R Reitdiep via Station Noord (Perron T) te nemen. U kunt uitstappen bij Halte Noorderplantsoen en dan loopt u in ongeveer 350 meter naar uw bestemming.

Heeft u zin in een gezellige avond waar u met andere lymf- en lipoedeempatiënten kunt spreken? Ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld compressiematerialen, voeding en beweging of gewoon een gezellig praatje met mensen die begrijpen wat u meemaakt? Het is allemaal mogelijk op dinsdag 20 maart 2018 van 19.30 tot 21.30 uur in het Hamelhuys. Partners zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Wij hebben de koffie en thee voor u klaarstaan!

Wij hopen u te zien op 20 maart a.s.. Aanmelden voor dit Lotgenotencafé kan tot 19 maart a.s. door een mailtje te sturen naar info@lymfoedeem.nl of te bellen naar 033-2471465 onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer, woonplaats, e-mail en het aantal personen waarmee u komt en of u lymfoedeem- of lipoedeempatiënt bent. Wanneer u geen lid bent van NLNet bent u ook van harte welkom. De bijeenkomst is voor leden gratis, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 7,00 euro (dit is inclusief koffie en thee). Wanneer u echter besluit op deze dag lid te worden van NLNet, is het ook voor u gratis en ontvangt u ook nog eens het boek ‘Onder de inDRUK van jou’ gratis!

Hartelijke groeten, NLNet Supportgroep Groningen/Drenthe,

Joyce Bosman, Charisma Jongst, Margot Suelmann, Annemarie den Breejen, Renske de Jonge en Natascha Assies.