Agenda

NLNet organiseert regelmatig supportgroepavonden en lotgenotencontacten door het hele land. Hieronder treft u de agenda voor de komende maanden aan. Wanneer u zich wilt aanmelden, kunt u een email sturen naar info@lymfoedeem.nl.

Beweegworkshop met lipoedeempatiënten in Alphen aan den Rijn

Let op: tijden zijn gewijzigd!

NLNet heeft het plan opgevat om meerdere beweegworkshops te organiseren voor patiënten met lipoedeem, de voorlopig laatste van deze actieve bijeenkomsten organiseren wij in Alphen aan den Rijn op 4 november 2017.

Supportgroepbijeenkomst Noord-Holland

Op zaterdag 11 november vindt in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar de supportgroepbijeenkomst plaats van de regio Noord-Holland. Het thema van deze ochtend is: De basis(behoefte) rondom lipoedeem en/of lymoedeem.

Festival 'Happy met je huid'

Op 18 november 2017 vindt de eerste editie plaats van het festival ‘Happy met je Huid’.
Huidpatiënten Nederland neemt hiertoe het initiatief om de aandacht voor en bekendheid van huid- en haaraandoeningen te vergroten.

NPi Masterclass ‘Genetics and lymphedema’

Het NPi organiseert geregeld zgn. 'masterclasses'. Deze masterclass gaat over veranderingen in het lymfestelsel die veroorzaakt zijn door genetische afwijkingen. Uitsluitend toegankelijk voor oedeemfysiotherapeuten, huidtherapeuten en andere geïnteresseerde (para)medici.

Reizend NLNet Lotgenotencafé in Gouda

Op donderdagavond 14 december 2017 vindt bij Huidtherapie Groene Hart aan de Middenmolenlaan 1 in Gouda (Goverwelle) het Eerste Reizend NLNet Lotgenotencafé plaats, dit keer georganiseerd door de regio Zuid-Holland. De avond staat volledig in het teken van het met lotgenoten praten over alles waar je als lymfoedeem- of lipoedeempatiënt tegenaan loopt.

8th International Lymoedema Framework Conference

Van 6 tot en met 9 juni 2018 vindt op de SS Rotterdam het ILF Congres plaats.