Agenda

NLNet organiseert regelmatig supportgroepavonden en lotgenotencontacten door het hele land. Hieronder treft u de agenda voor de komende maanden aan. Wanneer u zich wilt aanmelden, kunt u een email sturen naar info@lymfoedeem.nl.

Zomer Wandelactiviteit Regio Utrecht

Zomer Wandelactiviteit Regio Utrecht. Wil je lopen, loop dan mee!

Wij willen op 10 maandagochtenden in de zomer gaan wandelen met ingang van 12 juni a.s.

Dit onder leiding van Alma Harrewijn, oedeemtherapeut in Utrecht.

Beweegworkshop lipoedeem Amsterdam

Op donderdag 7 september 2017 vindt bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark aan de Vrolikstraat 191b in Amsterdam een Beweegworkshop plaats voor lipoedeempatiënten

Varodem Lipoedeemdag

Op 9 september 2017 vindt in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent het Varodem Lipoedeemcongres plaats. NLNet zal hier aanwezig zijn met de stand. Voor meer informatie:

http://www.varodem.nl/events/varodem-lipoedeemdag/

 

Supportgroepochtend Overijssel/Gelderland/Flevoland

Op zaterdag 16 september 2017 vindt er een gezamenlijke bijeenkomst plaats van de regio's Overijssel, Gelderland en Flevoland in het Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. De dag duurt van 10.00 tot 13.30 uur (incl. lunch) en zal als thema hebben: Oedeem en werk/reïntegratie.

Later meer over deze dag.

 

Supportgroepochtend Friesland/Groningen/Drenthe

Op 7 oktober a.s. vindt van 9.15 tot 13.15 uur de gezamenlijke supportgroepochtend plaats van de regio's Friesland, Groningen en Drenthe in het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. De ochtend heeft als thema: Het naadje van de kous: alles over compressie.

Supporgroepbijeenkomst Noord-Holland

Op 11 november 2017 vindt de volgende bijeenkomst plaats van de supportgroep Noord-Holland. Zet deze datum vast in uw agenda. Het programma volgt zo snel mogelijk.