Agenda

NLNet organiseert regelmatig supportgroepavonden en lotgenotencontacten door het hele land. Hieronder treft u de agenda voor de komende maanden aan. Wanneer u zich wilt aanmelden, kunt u een email sturen naar info@lymfoedeem.nl.

Supportgroepavond Zuid-Holland

Op zaterdag 25 maart 2017 vindt bij Woonzorgcentrum De Meander, Boslaan 1 in Nieuwerkerk aan de IJssel de supportgroepbijeenkomst plaats van de regio Zuid-Holland. De avond heeft als thema: Lymf- en/of lipoedeem en de match op meedoen.

Supportgroepavond Friesland

Op donderdag 30 maart 2017 vindt in Ziekenhuis Nij Smellinghe, Compagnonsplein 1, 9202 NN Drachten, de supportgroepavond plaats van de regio Friesland. De avond heeft als thema: Regie op re-integratie. 

 

Lymfoedeemdag voor professionals in de oedeemtherapie

Op donderdag 6 april 2017 vindt in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent de Lymfoedeemdag voor professionals in de oedeemtherapie plaats. Voor meer informatie:

http://www.lymfoedeemdag.nl/

 

Supportgroepavond Groningen/Drenthe

Op woensdag 12 april 2017 vindt in het Hamelhuys, Paramaribostraat 33 in Groningen de supporgroepavond plaats van de regio Groningen/Drenthe De avond heeft als thema: Lotgenotencontact voor zowel lymfoedeem- als lipoedeempatiënten (gescheiden).

Supportgroepmiddag Limburg

Op zaterdagmiddag 6 mei 2017 vindt in Restaurant de Busjop aan de Busschoposeweg 9 in Heythuysen de regiobijeenkomst plaats van de regio Limburg. De middag heeft als thema: Bewegen met oedeem loont! Hoe (kleine) bewegingen een grote invloed kunnen hebben op oedeem. 

Zesde Lipoedeemdag

Op zaterdag 10 juni a.s. vindt de Zesde Lipoedeemdag plaats. Dit keer in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

Varodem Lipoedeemdag

Op 9 september 2017 vindt in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent het Varodem Lipoedeemcongres plaats. NLNet zal hier aanwezig zijn met de stand. Voor meer informatie:

http://www.varodem.nl/events/varodem-lipoedeemdag/